Agenda/actualiteiten

De Buurtfabriek
door Theater de Generator

Ons Theater de Generator staat midden in de wijk Pancras-Oost, in een omgebouwd fabriekspand. We willen graag een plek voor de buurt zijn én blijven. Want als podium voor activerend maatschappelijk theater hebben we meer te bieden dan theatervoorstellingen. We zijn een ontmoetingsplek, een ruimte om te gebruiken.

Daarom zijn we een project speciaal voor onze buurt begonnen: de Buurtfabriek. Dit is een maandelijkse buurtbijeenkomst in onze theaterzaal, die we op deze middagen omtoveren tot buurtcafé. Met de Buurtfabriek leren we elkaar beter kennen en komen we met ons allen dichter bij elkaar. Hoe kunnen we als theater en ontmoetingsplek bijdragen aan de gemeenschap van onze buurt? Waar heeft de wijk behoefte aan?

Elke maand kun je bij ons terecht voor koffie, thee en taart. In september deden we dit onder het genot van een muzikant, in oktober kon je speeddaten met je buren. Deze maand worden we een Volkskeuken, want wat verbindt nou meer dan eten? Op donderdag 16 november van 14:00 tot 16:00 gaan we samen heimweehapjes maken voor ons theaterfestival Samen Goud op 18 november. We maken nostalgische gerechtjes die goed passen bij dit intergenerationele festival. Uiteraard smikkelen we er zelf op donderdag alvast van! Kom je ook?
cornelia@theaterdegenerator.nl.

 

Vergaderdata bestuur

Voor 2023 staan nog gepland:

17 augustus, 14 september, 12 oktober, 9 november, 7 december.

Wilt u een vergadering bijwonen, neem dan contact op met tussenderijnen@gmail.com of bel 06 51550106.